Κηδεια Φωφησ Γεννηματα - Φώφη Γεννηματά: Ο 17χρονος γιος / Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και .

Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Φώφη Î
Φώφη Î"εννηματά: Ο 17χρονος γιος from www.themamagers.gr
Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και . Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της .

Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς.

Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Φώφη Î
Φώφη Î"εννηματά: Μεσίστιες οι from cdn.cnngreece.gr
Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για .

Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για .

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και . Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και .

Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Φώφη Î
Φώφη Î"εννηματά: Με τιμές εν from cdn.cnngreece.gr
Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και . Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο .

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και . Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού.

Κηδεια Φωφησ Γεννηματα - Φώφη Î"εννηματά: Ο 17χρονος γιος / Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 14:00, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου αθηνών και .. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για .